Kamptråd: Bodø/Glimt-Stabæk søndag 3. april klokken 18.00

Moderator: Larsen

liverglimt
Site Admin
Site Admin
Innlegg: 9790
Registrert: søn apr 17, 2005 1:45 pm
Has thanked: 969 times
Been thanked: 166 times

Re: Kamptråd: Bodø/Glimt-Stabæk søndag 3. april klokken 18.00

Legg inn av liverglimt » søn apr 03, 2016 9:30 pm

God kamp, fin gjennomføring. Masse småting å pirke på, men lag med flyt de slipper å tenke på slike ting hele tiden. Ballene går inn, to i stanga så i nettet. Burde vært flere mål.

Satser på tabelltopp etter neste kamp også! :)
@liverglimt

Knuta
Innlegg: 8546
Registrert: man mar 29, 2004 10:03 am
Sted: Oslo
Has thanked: 121 times
Been thanked: 198 times

Re: Kamptråd: Bodø/Glimt-Stabæk søndag 3. april klokken 18.00

Legg inn av Knuta » søn apr 03, 2016 10:23 pm

Synes Mini's konklusjon var bra. I år sluppet inn 2 mål. I fjor 10 mål etter 3 kamper. Hovedårsak. Bedre midtstopperpar som finner hverandre glimrende. TJ spiller på riktig side. Jonassen er et funn og vi har en av ligaens 3 beste keeper, samt at strukturen er veldig bra.

Brukeravatar
Kesseboy
Innlegg: 14189
Registrert: man aug 30, 2004 12:14 pm
Sted: Bodø
Has thanked: 406 times
Been thanked: 377 times

Re: Kamptråd: Bodø/Glimt-Stabæk søndag 3. april klokken 18.00

Legg inn av Kesseboy » søn apr 03, 2016 11:04 pm

Det er så klart litt høna og egget ved det, men det er noe annet ved laget så langt i år -- hvordan laget finner, dekker og bruker rom. Laget er enormt mye bedre på "closing down" og verken Stabæk eller Sogndal klarte å bryte ned Glimt med rein bevegelse aleine. Dette i skarp kontrast til i fjor. Samtidig er det ikke den samme nervøsiteten når laget har ballen, som jeg hadde i fjor. Spillerne finner hverandre oftere og i bedre situasjoner med kortere pasninger, der det i fjor hadde kommet en lang en. La gå at det blir noen risikable balltap, jeg synes det er morsomt å spille på høyere risiko. Laget framstår som mer enhetlig i sin forståelse av risiko, tempo og retning -- man er rett og slett bedre samkjørt, ser det ut til. (Hilsen superjinx etter tre runder).
"Du skal vinne bra mange cupfinaler for å trumfe gleden du følte ved fotball som syvåring."

Brukeravatar
FSHelgeland
Innlegg: 7755
Registrert: søn mai 15, 2005 1:18 pm
Sted: Mosjøen

Re: Kamptråd: Bodø/Glimt-Stabæk søndag 3. april klokken 18.00

Legg inn av FSHelgeland » søn apr 03, 2016 11:15 pm

I tillegg så har vi spillere med det lille ekstra over hele banen. Vi har en frontrekke som alle tre er på gang nå og de må motstander ta hensyn til. Vi har en keeper som kan levere matchvinnende redninger. Vi har en arbeidsom midtbane med spillere som Babenko og Normann som plutselig drar frem de lekreste pasninger, og en venstreback som tydelig trives med den andre på samme siden. Vi har også midtstoppere som tar for seg i duellene og som virker å trives bedre og bedre sammen. Vi har en trener som er offensiv, ja og sågar Fitim sa jo i intervjuet med AN etter kampen i dag at de skulle bli topp 6 i alle fall. Fra å være litt pessimist etter treningskampene, så er jeg nå forsiktig optimist.
Tippeliga 2015

Brukeravatar
Gvandreassen
Innlegg: 2103
Registrert: tor mai 26, 2011 3:03 pm
Has thanked: 72 times
Been thanked: 34 times

Re: Kamptråd: Bodø/Glimt-Stabæk søndag 3. april klokken 18.00

Legg inn av Gvandreassen » søn apr 03, 2016 11:36 pm

Vil også trekke frem Furebotn! For en arbeidskar, viser en herlig energi hele veien. Synes pasningsfoten også viser fine tendenser
Gult er kult. Grunnen er åpenbar.

bjornage
Innlegg: 4463
Registrert: lør mar 29, 2008 2:04 am

Re: Kamptråd: Bodø/Glimt-Stabæk søndag 3. april klokken 18.00

Legg inn av bjornage » man apr 04, 2016 12:05 am

Veldig bra match! Dette kan bli en minneverdig sesong for oss. Kjenner jeg er oppriktig spent på laget under Åssas ledelse nå. Kampen i dag var bare en stor opptur.

Brukeravatar
Masinga
Innlegg: 2065
Registrert: man feb 23, 2004 10:58 pm
Sted: Oslo

Re: Kamptråd: Bodø/Glimt-Stabæk søndag 3. april klokken 18.00

Legg inn av Masinga » man apr 04, 2016 7:58 am

Takk til Glimt som ikke undervurderte Stabæk! I tidligere år ville Glimt fort tapt en slik kamp. Det er fort gjort å bli høy på pæra. Glimt har nå forstått at det bare er ved hard jobbing at det blir gladfotball!

I første del av kampen ble jeg nesten sjokkert over hvor svake Stabæk var.Det er mulig at Glimt gjorde dem svake, men det er sjeldent å se så mange feilpasninger og personlige feil på dette nivået. Fortsetter denne trenden for Stabæk, vil de slite veldig i år. De kan godt lulle seg inn i at de har 70% ballbesittelse osv. Men særlig midtbaneleddet til Stabæk virket svak.

Når det er sagt, er det desto mer å glede seg over i Glimtlaget. Før sesongstart var vi skeptiske til både keeper, forsvar, midtbane og angrep. Hvordan skulle det gå når så mange spillere har forlatt klubben? Sane, Badou, Londak, Sørloth etc. Det med Badou visste vi det var en løsning på. I fjor høst spilte vi jo uten Badou (selv om det ble en del tap). Men Halldorsson er tryggheten selv. En periode i går lurte jeg på om han hadde valgt feil klubb. Han ønsker sikkert mange skudd og mange redninger for å besegle sin plass på Island. Det var det lite av i går, den første timen. Midtstopperne våre er helt glimrende. Bare høyden setter skrekk i motstanderne. To stk. ala Tony Adams sier vi ja takk til! Jonassen var igjen tilbake på sporet.

Jeg synes Furebotn fortjener mer ennå være en grå eminense. Han har god teknikk og jobber utrettelig. Babenko viser av og til storhet, ikke minst pasninger. Fremdeles er det ting å finpusse i den defensive rollen. Normann venter jeg på. Tror ikke vi har sett hans fulle kapasitet ennå. Men pasningen hans til Trond Olsen i 1. omg. (der Azemi ikke nådde fram) var det klasse over. Jevtovic var borte i perioder, men hva gjør nå det når han scorer igjen? Endelig fikk Azemi målet sitt. Nå håper jeg det åpner slusene. Trond Olsen har fremdeles ikke våknet helt av vinterdvalen. Vi kan bare spekulere på hvordan Glimt vil gjøre det når skuddene sitter!

Det er mye å glede seg over. Tenk å lede Tippeligaen! Sitter likevel med en følelse at Glimt ennå ikke har vist det optimale. Kan man ha ballen mer? Kan man sette midtbanen litt høyere? Synes femmeren på midten ble veldig lave til tider da Stabæk hadde ballen. Sparer Glimt på kruttet til man møter de virkelig gode lagene?
Masinga

Brukeravatar
Novi
Innlegg: 9319
Registrert: tor apr 01, 2004 4:56 pm
Sted: Dallas, TX
Has thanked: 245 times
Been thanked: 321 times

Re: Kamptråd: Bodø/Glimt-Stabæk søndag 3. april klokken 18.00

Legg inn av Novi » man apr 04, 2016 8:15 am

Larsson skrev:Better lucky than good, som det heter.
Ser man på høydepunktene så stemmer det bra. Men er så hjertens glad for at Bjørkan sier akkurat det samme! Fornøyd med at vi får poengene, men at vi absolutt kan bli bedre. Er rett og slett herlig når treneren har sett samme kamp som oss, og man hører at de faktisk tror de kan bli bedre. Vi har hatt noen trenere som har vært motsatt, og det virker ikke som om det har blitt sagt så mye annet i garderoben heller.

Brann i Bergen blir virkelig en test! Vi har jo en grei historikk der nede, og kanskje kan vi ta en klassisk "defensivt gjerrig kontringsseier"? :)
Una mas cerveza.

Brukeravatar
Kesseboy
Innlegg: 14189
Registrert: man aug 30, 2004 12:14 pm
Sted: Bodø
Has thanked: 406 times
Been thanked: 377 times

Re: Kamptråd: Bodø/Glimt-Stabæk søndag 3. april klokken 18.00

Legg inn av Kesseboy » man apr 04, 2016 8:23 am

Angående Jevtovic, som jeg nevnte på Twitter -- det første målet vårt skjer aldri hvis ikke Jevtovic tar det syke, syke pressløpet. Det kom ikke med på noen av høydepunktene, som jeg kunne se, men det er hans jobb som gjør at Glimt rekker å flytte ut laget, Stabæk må bruke tid og reorganisere, og da oppstår muligheten for Tim og Olsen. Man kan så klart diskutere hvor økonomisk det er av Jevtovic å legge ut på en seksti meter sprint for å nå en nesten umulig ball, men akkurat i går betalte det seg enormt.

Også verdt å merke seg at da Normann fikk frisparket som Bjørnbak satte inn, hadde Normann klart å dra på seg seks (!) blå, mens Jevtovic var helt aleine på en kvart bane til høyre. Nå endte det godt, men hvis Normann hadde dytta ballen på tvers, hadde Jevtovic vært gjennom på blank.
"Du skal vinne bra mange cupfinaler for å trumfe gleden du følte ved fotball som syvåring."

Brukeravatar
Emmeline
Innlegg: 230
Registrert: tor mar 14, 2013 5:36 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: Kamptråd: Bodø/Glimt-Stabæk søndag 3. april klokken 18.00

Legg inn av Emmeline » man apr 04, 2016 8:44 am

Det var utrolig morsomt å være på Aspmyra i går og det var fint å se hvordan 1916 tok vare på hverandre etter det triste dødsfallet.

Det som gjorde mest inntrykk i går var 1. løpet til Jevtovic som var helt vanvittig, steike for en fart. Altså det samme som er nevnt over av Kesseboy 2. At samme spiller sprang vanvittig fort i et annet løp MED hendene rett opp (aner ikke hvorfor han gjorde det). Konklusjonen er at Jetovic er en meget rask og likanes spiller som virkelig gir jernet for laget sitt. 3. At jeg brukte 60 minutter på finne ut at Ruslan og Fureboten (?) ikke var samme spiller, de er små og spinkle begge to. 4. Frisparket til Bjørnbakk var like deilig som en våt drøm (her får dere fylle inn resten selv altså)

Jeg storkosa meg fra vi ankom og til Aassa avsluttet det hele med sin 1990- inspirerte dans. Dette angrepsvillige og til tider samspilte Glimtlaget er virkelig GULL.

Brukeravatar
Mr Bean
Innlegg: 2505
Registrert: tor mar 27, 2008 8:45 am
Sted: Sortland
Has thanked: 28 times
Been thanked: 15 times
Kontakt:

Re: Kamptråd: Bodø/Glimt-Stabæk søndag 3. april klokken 18.00

Legg inn av Mr Bean » man apr 04, 2016 8:51 am

Hva er storien bak TIFO'en "hvil i fred kompis" ? Ble bare nyskjerrig på den ...
GLIS og STOLT av det

YNWA
'If you are first you are first. If you are second you are nothing.'
Bill Shankley :LFC

liverglimt
Site Admin
Site Admin
Innlegg: 9790
Registrert: søn apr 17, 2005 1:45 pm
Has thanked: 969 times
Been thanked: 166 times

Re: Kamptråd: Bodø/Glimt-Stabæk søndag 3. april klokken 18.00

Legg inn av liverglimt » man apr 04, 2016 9:01 am

Det er en av 1916 medlemmene som gikk bort sist uke. Hedret av sine venner.
@liverglimt

ingen87
Innlegg: 6540
Registrert: tor mar 27, 2008 10:22 am
Sted: Saltdal
Has thanked: 36 times
Been thanked: 53 times
Kontakt:

Re: Kamptråd: Bodø/Glimt-Stabæk søndag 3. april klokken 18.00

Legg inn av ingen87 » man apr 04, 2016 10:10 am

Det var et rørende øyeblikk når bror til avdødde sto med bluss bak TIFO'en under Barndomsminne fra Nordland.
Det var en del snørr og tårer på J-feltet etter seansen, og selv om jeg ikke kjente vedkommende spesielt godt kjente jeg klumpen i halsen og tårekanalene var fylt opp.
Faren til avdøde sto sammen med 1916 i store deler av kampen.
Tror dette var "vår" beste kamp, sterkt anført av et herlig engasjement fra de etterlatte. Det ble en fin kveld på myra.
Førr Evig!

Cheese Smirnoff
Innlegg: 5822
Registrert: ons mar 26, 2008 5:02 pm
Sted: Steigen, eksil i Trondheim

Re: Kamptråd: Bodø/Glimt-Stabæk søndag 3. april klokken 18.00

Legg inn av Cheese Smirnoff » man apr 04, 2016 10:19 am

Jevtovic ser veldig bra trent ut. Igår løp han som en helt, både fremover og bakover og presset Stabæk til å gjøre feil. At han i tillegg scorer mål i hver eneste kamp gjør han tilnærmet komplett høyreving. Han holder et nivå over Tippeligaen, så det er vakkert å se at han gir full pinne for Glimt.
Heia, heia, heia!

- Ole-Gunnar Iversen

Zann
Innlegg: 1531
Registrert: søn sep 09, 2012 5:49 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 27 times

Re: Kamptråd: Bodø/Glimt-Stabæk søndag 3. april klokken 18.00

Legg inn av Zann » man apr 04, 2016 10:45 am

Noe jeg likte godt med denne kampen er at Glimt gikk hardt ut fra start og presset Stabæk direkte fra avspark. Under Halvorsen så vi alt for ofte at Glimt var passive i starten av kampene. (Det skal vel sies at dette bedret seg utover fjorårssesongen også, særlig i seriersrekkekampene, såvidt jeg husker).

Knuta
Innlegg: 8546
Registrert: man mar 29, 2004 10:03 am
Sted: Oslo
Has thanked: 121 times
Been thanked: 198 times

Re: Kamptråd: Bodø/Glimt-Stabæk søndag 3. april klokken 18.00

Legg inn av Knuta » man apr 04, 2016 11:16 am

Zann skrev: (Det skal vel sies at dette bedret seg utover fjorårssesongen også, særlig i seriersrekkekampene, såvidt jeg husker).
Du husker rett men det kom etter innspill fra spillerne og Bjørkan, etter et internt oppvaskmøte.

Young Gun
Innlegg: 325
Registrert: søn mai 18, 2008 6:41 pm
Sted: Bodø
Kontakt:

Re: Kamptråd: Bodø/Glimt-Stabæk søndag 3. april klokken 18.00

Legg inn av Young Gun » man apr 04, 2016 12:13 pm

Synes det er spesielt moro å se hvordan midtbanen vår jobber. Det må være den mest aggresive og bevegelige midtbanen i Tippeligaen sålangt.
Samtidig kommer Karlsen inn og løper skinnet av seg. Herlig guts der!

Brukeravatar
Kesseboy
Innlegg: 14189
Registrert: man aug 30, 2004 12:14 pm
Sted: Bodø
Has thanked: 406 times
Been thanked: 377 times

Re: Kamptråd: Bodø/Glimt-Stabæk søndag 3. april klokken 18.00

Legg inn av Kesseboy » man apr 04, 2016 4:13 pm

VGs tall om 70% ballbesittelse (Footmob sier 65%) forteller jo en del om hvor ubrukelig antall pasninger er til å si noe om hvem som styrer en fotballkamp.
"Du skal vinne bra mange cupfinaler for å trumfe gleden du følte ved fotball som syvåring."

Cheese Smirnoff
Innlegg: 5822
Registrert: ons mar 26, 2008 5:02 pm
Sted: Steigen, eksil i Trondheim

Re: Kamptråd: Bodø/Glimt-Stabæk søndag 3. april klokken 18.00

Legg inn av Cheese Smirnoff » man apr 04, 2016 4:39 pm

Glimt stengte jo av Stabæk inne på deres banehalvdel. I første omgang evnet de ikke å komme over midtstreken, og trillet ball i forsvarsfireren mestparten av tida. Jeg tenker det må ha vært musikk i ørene til Bjørkan da McKinley kom ut etter pause og sa at hele laget måtte flytte seg opp noen meter. Det er jo en klassisk felle å gå i på Aspmyra.
Heia, heia, heia!

- Ole-Gunnar Iversen

G-s-enz
Innlegg: 4675
Registrert: man nov 08, 2004 9:53 am
Sted: Målselv
Has thanked: 57 times
Been thanked: 84 times

Re: Kamptråd: Bodø/Glimt-Stabæk søndag 3. april klokken 18.00

Legg inn av G-s-enz » man apr 04, 2016 6:11 pm

Tenkte det samme Cheese,idet han sa det fikk jeg virkelig troen på seier.

Er spent på hvilket nivå de lagene vi har møtt til nå har,Sogndal var kanskje bedre enn jeg trodde,selv om de blir å havne nedi der. LSK blir nok en middelhavsfarer. Stabæk derimot kan fort finne på å rykke ned. Brann blir nok en virkelig test for oss,men det er deilig å ha troa på 3 poeng forran hver kamp nå.
I'm still here cus my love came to stay,Remember that even though the weather is grey today!

Jeg er han som nevnte at vi burde skaffe oss en speider i annenhvert innlegg!

Cheese Smirnoff
Innlegg: 5822
Registrert: ons mar 26, 2008 5:02 pm
Sted: Steigen, eksil i Trondheim

Re: Kamptråd: Bodø/Glimt-Stabæk søndag 3. april klokken 18.00

Legg inn av Cheese Smirnoff » man apr 04, 2016 7:09 pm

Bjørkan med et lite stikk mot sin forgjenger Halvorsen?

Bilde
Heia, heia, heia!

- Ole-Gunnar Iversen

Brukeravatar
Kesseboy
Innlegg: 14189
Registrert: man aug 30, 2004 12:14 pm
Sted: Bodø
Has thanked: 406 times
Been thanked: 377 times

Re: Kamptråd: Bodø/Glimt-Stabæk søndag 3. april klokken 18.00

Legg inn av Kesseboy » man apr 04, 2016 7:11 pm

Shit. Bjørkans hemmelighet er doping ...
"Du skal vinne bra mange cupfinaler for å trumfe gleden du følte ved fotball som syvåring."

Brukeravatar
FSHelgeland
Innlegg: 7755
Registrert: søn mai 15, 2005 1:18 pm
Sted: Mosjøen

Re: Kamptråd: Bodø/Glimt-Stabæk søndag 3. april klokken 18.00

Legg inn av FSHelgeland » man apr 04, 2016 7:28 pm

Eller så har han bare forstått at i enden av hver kamp er det en spurtbonus, tiden i mellom er for en transportetappe å regne. Den som vinner flest spurter vinner dette løpet.
Tippeliga 2015

RaymondEngmark
Innlegg: 2389
Registrert: lør apr 09, 2011 4:41 pm

Re: Kamptråd: Bodø/Glimt-Stabæk søndag 3. april klokken 18.00

Legg inn av RaymondEngmark » man apr 04, 2016 10:13 pm

Så langt har det vært en frelse å få Aasmund som hovedtrener. Fotballtrenere maler jo som oftest med sterke farger, tar mye plass og oppfører seg som politikere mot media. Så langt har Aasmund levert på 100% av det han har sagt. Når jeg har hørt det har jeg jo trukket i fra den sedvanlige 70% fotballtrenerbullshit-egenandelen, men så leverer han gang på gang. Normalt sett ville en trener i hans posisjon vært litt ydmyk og forsiktig, men han står det med fullstendig seriøs mine og mener hver eneste ord.

Jeg sa med en gang han kan bli vår Fergurson, jeg har ikke mindre troen etter 3 serierunder.
Kristatistisk

Ville Lehtinen
Innlegg: 3402
Registrert: søn aug 28, 2005 2:42 pm
Sted: Oslo/Steigen
Has thanked: 28 times
Been thanked: 49 times
Kontakt:

Re: Kamptråd: Bodø/Glimt-Stabæk søndag 3. april klokken 18.00

Legg inn av Ville Lehtinen » tir apr 05, 2016 7:46 am

http://www.vg.no/sport/fotball/tippelig ... /23652011/

Martin Bjørnbak, Emil Jonassen og (noe overraskende) Trond Olsen på rundens lag. Jeg synes det er underlig å ha Trond med der og ikke hverken toppscorer Jevtovic eller assistkonge Azemi.

Svar