Nettspill: Footstar

Flere ulike tråder om diverse spill er begynt å oppstå på forumet. Vi føler derfor for å samle disse, slik vil også forumet bli ryddigere for de som ikke er så interessert i spill.

Moderatorer: Larsen, Mod-gruppen.

Svar
bardhe
Innlegg: 7
Registrert: ons feb 18, 2009 12:21 am

Nettspill: Footstar

Legg inn av bardhe » fre mar 06, 2009 1:16 pm

Slenger inn en liten tråd om dette spillet, noen andre på forumet som spiller det?

Første VM har nettopp blitt arrangert, og noe overraskende ble Norge verdensmestere, så nå trengs det nye folk hvis vi skal forsvare gullet :D

Footstar(Planetarium Football Star) er et spill hvor du kontrollerer en fotballspiller som du forsøker å få til å bli den beste spilleren planeten noen gang har sett.

Hovedoppgaven er å trene spilleren din så godt du kan. Det vil åpne dører så du får spille for de beste lagene og få en god kontrakt så du får en bra livsstil. Du bør også sørge for at du har god relasjon til din lagleder så du får spille mest mulig. Jo mer du spiller jo mer kamperfaring får du og det igjen gjør at du spiller bedre. Med gode prestajoner vil du etterhvert spille sammen med mange andre stjernespillere rundt om i verden.

Selv heter jeg Christian Møller på spillet, og spiller for Motststanderne. Jeg er førstekeeper på U21 landslaget og styrer U19 laget til Motstanderne.

Spillet er definitivt verdt å teste ut!

http://www.footstar.org

Brukeravatar
stormp
Innlegg: 451
Registrert: ons mar 26, 2008 3:00 pm
Sted: Fauske

Re: Nettspill: Footstar

Legg inn av stormp » søn mar 08, 2009 11:00 pm

Har fått meg en spiller. Foreløpig uten lag... Rolf Clem går store tider i møte :)
"Problemet med sitater på internett er at det er umulig å fastslå om de er sanne eller ikke" George Washington

bardhe
Innlegg: 7
Registrert: ons feb 18, 2009 12:21 am

Re: Nettspill: Footstar

Legg inn av bardhe » ons mar 11, 2009 8:29 pm

Du som joina Motstanderne Rolf Clem? :glimt

Brukeravatar
stormp
Innlegg: 451
Registrert: ons mar 26, 2008 3:00 pm
Sted: Fauske

Re: Nettspill: Footstar

Legg inn av stormp » ons mar 11, 2009 11:12 pm

Stemmer. Tar sikte på å bli en outstanding forsvarer med tiden
"Problemet med sitater på internett er at det er umulig å fastslå om de er sanne eller ikke" George Washington

bardhe
Innlegg: 7
Registrert: ons feb 18, 2009 12:21 am

Re: Nettspill: Footstar

Legg inn av bardhe » man mar 16, 2009 6:20 pm

Tippeligaen i Footstar har startet, her er referatet fra kampene skrevet av AndreasLFC.

Footstar-tippeligaen, runde 1

KingsWings - Vikings FC 0-2

Vi starter med kampen det nok var knyttet størst forventninger og spenning til på forhånd. De fleste eksperter forventer at et av disse to lagene vil stikke av med trofeet etter endt sesong, og i så måte blir de innbyrdes oppgjørene disse to imellom veldig viktige. Derfor var det også to ganske reserverte lag som entret Lekegrinda klokken 15:00 lørdag den 14. Mars. Vikings fokuserte sine angre gjennom midten, med tre farlige spisser og en støttende OM rett bak. Med noen av norges beste spisser i Torstein Teigen, Albert Oein og Stig Myhre var det klart at det å holde nullen ville bli en vanskelig oppgave for KW, spesielt ettersom deres taktikk var mer fokusert på å forsvarer for eventuelle kantangrep, samt å lempe baller over på venstresiden, der Anders Vold og Steinar Hovde ventet på å kunne slå sine farlige innlegg til KWs også meget habile spisser. Kampen utartet seg også ganske som forventet, med to lag som prøvde å føle litt på hverandre i begynnelsen. Allikevel klarte Vikings, ved Stig Myhre, å score allerede etter 12 minutter, med et lavt skudd helt nede ved stolperota, utenfor Eskolas rekkevidde. Deretter skjedde det ikke så mye frem til pause, selv om Vikings hadde et par brukbare muligheter til å doble ledelsen. Vikings var i føringen, og virket å kunne trygg inn en kontrollert seier i serieåpningen. Men Truls Halvorsen viste allerede tidlig i andre omgang, at dette ikke skulle bli så lett som det så ut. Han fyrte av to knallharde skudd allerede etter 25 sekunder av omgangen, og det neste kvarteret styrte KingsWings, med flere brukbare muligheter, dog uten tellende resultat. Deretter gjorde Vikings et par taktiske forandringer på laget, og KW fikk ikke lenger presset Vikings like langt tilbake. Resten av omgangen forløp med et par halvsjanser til hvert lag, før Trond Numme fastsatt sluttresultatet til 2-0. En sterk sliteseier for Vikings, i en kamp som kunne vippet begge veier. Kingswings hadde ballen mest, og flest skudd, så uavgjort hadde kanskje vært mer fortjent, men alt i alt er det antall mål som telles opp, og her var Vikings det beste laget i dag.

Banens beste: Albert Oein. Hans dribleraid skapte hele kampen store problemer for Kingswings' forsvar, og selv om han ikke scorte noen mål var han veldig innflytelsesrik i Vikings angrepsspill. Han bidro også med flere viktige taklingsforsøk, som stoppet Kingswings' angrep tidlig.


Underdal IL - N.S 2-0

To nyopprykkede lag, begge tippet til en tøff sesong i bunnen, burde være oppladningen til et tett, spennende og intenst oppgjør. Kampen var jevn og spennende, men Underdal virket hele veien å ha det lille ekstra, og lå i spill litt foran lenge. Så oppsto en diskutabel avgjørelse etter en halvtime spilt, der dommeren mener at Leif Oein dytter Luis Mata inne i straffefeltet, og han dømmer straffe til Underdal. Avgjørelsen var tvilsom, og dommeren kan trolig være glad at Kozlowski blåste straffen utenfor målet. Resten av omgangen forløp uten noe særlig å snakke om fra begge lag, men Underdal tok kommandoen rett etter pause. Ett innøvd frisparktrekk førte til at den danske midtbanespilleren Christoffer Madsen kunne sette inn 1-0 for UIL. NS prøvde febrilsk å sette press på Underdal etter dette, men selv ikke et par spillerbytter klarte å sikre dem det trykket, og når stortalentet Robert Hagen i det 73. minutt fikk rom, kunne han sette inn 2-0. NS klarte heller ikke etter dette å etablere noe særlig trykk, og kampen ebbet derfor ut i 2-0 til UIL. Alt i alt en fortjent seier, i en kamp der Underdal hele tiden var litt bedre enn sine motstandere.

Banens beste: Den norske 23-åringen Robin Teigen viste frem fine fotballferdigheter da han la opp til begge Underdals mål i kveld. Ellers ble det også slått mange fine innlegg fra den unge venstrevingen.


Motstanderne - Hattrick FC 0-4

Eleven mot læremesteren, bunn mot topp. Motstanderne tar imot Hattrick, i det som er ventet å bli den minst jevne kampen denne runden. En taktisk geniplan kreves av Rune Numme dersom Motstanderne skal ha mulighet til å komme ut av denne kampen med poeng, mot et Hattrick-lag som ikke ønsker å la Vikingene gå forbi i antall ligagull. Motstanderne stilte naturlig nok i en litt defensiv formasjon, en 4-1-2-1-2 med diamant på midten, mens Hattrick stilte langt mer offensivt med hele 5 angrepsspillere, og et klart fokus på å angripe på deres høyreside. Det ble tidlig klart at Motstandernes venstreback, Jan Flo, ville få kjøre seg i denne kampen. 90 minutter senere var det klart at det sto en spiller mellom Motstanderne og 1 poeng, en landslagsspiss med VM-gull og flust av landskamper, Norges best rangerte spiller, Thomas Rushfeldt. Rush satte standarden allerede etter 1:51, da han viste frem sin utrolige målteft. Før pause hadde han satt ytterligere to i nettet bak unge herr Møller. Han ville heller ikke starte 2. omgang på noen dårligere måte, og satte inn sitt 4. for kvelden etter 47 minutter. Manager Erik Hoff virket fornøyd med at laget spilte bra, men langt mindre fornøyd med at Rushfeldt stjal mesteparten av oppmerksomheten. Derfor valgte han å ta av Rushfeldt etter 60 minutters spill, og da var det også slutt på målene, selv om det fortsatt ble produsert sjanser. kampen endte da 4-0, et fortjent resultat mellom et lag som vil kjempe i bunnen denne sesongen, og et som vil være nær toppen.

Banens Beste: Ingen overraskelse at dette ble Thomas Rushfeldt, som var i en klasse for seg selv. Med 4 mål og ellers mange flotte involveringer var han helt klart den mest toneangivende spilleren på banen.


FK Fotball - Leoløperne 3-3

Også denne kampen var forventet å bli jevn, da den ble spilt mellom de to lagene som er forventet å kjempe om 4. plassen som gir sikker plass i tippeligaen. Begge lag ligger litt bak de beste i Norge, men er allikevel mer enn kapable til å utfordre de 3 store. Hjemmelaget stilte i en balansert 3-5-2 formasjon med angrepsfokus i midten, mens Leoløperne ønsket å spre spillet mer ut mot kantene, i det laget ville ligge bak og vente på de riktige kontringsmulighetene. Kampen startet veldig friskt, med flere sjanser begge veier i de første 20 minuttene. Vi fikk i løpet av denne perioden også se mål, først ved Per "Stjärnan" Stjärnsten for FKF, og deretter to mål fra Leoløpernes Johan Falholt og Christian Nygard. 10 minutter senere var det klart for mer jubel i Leoløperne-leiren, da Anders "Utter'n" Utterbratt knallet inn 3-1 fra sin kantposisjon. Deretter roet kampen seg litt frem mot pause, men hjemmelagets Mohd Aide bin Mohd Faud klarte å pirke inn en redusering like før sidebyttet. Etter pause gikk FKF ut i et forrykende tempo, og allerede etter 3 minutter hadde den svenske "Stjärnan" satt inn sitt andre mål for kvelden, og med det sikret balanse i regnskapet. Etter dette var det dog kun et lag på banen, men gjentatte forsøk fra Leoløpernes angripere ble stoppet av den trygge dansken i Fotballs mål. Dermed endte kampen 3-3, noe Leoløperne helt klart vil være minst fornøyd med.

Banens beste: Allerede før sesongen advarte Leoløpernes manager Gisle Ostby om den fremadstormende vingen Jan Karlsen. Når han tar fatt på sin andre sesong i klubben, blir det mer og mer klart hvorfor vi burde holde øynene våre åpne for ham. I dagens kamp slo han til med 3 assist pluss mange pasninger, driblinger og innlegg, noe som sikret ham tittelen banens beste.

AndreasLFC
Innlegg: 3
Registrert: lør mar 07, 2009 6:50 pm

Re: Nettspill: Footstar

Legg inn av AndreasLFC » man mar 16, 2009 10:28 pm

Hei. Dette spiller jo jeg også. Mitt navn er Vegard Sandvik og jeg spiller for KingsWings i tippeligaen, etter å tilbringt mange proffsesonger i Sverige. Forhåpentligvis kan vi ta gullet i år, i det som vil bli den jevneste tippeligaen noensinne.

Hva tror du om deres sjanser nå, bardhe? 4-0 var jo ikke akkurat noe pent resultat, og UIL viste styrke mot NS, så her kan det bli spennende. Som vanlig avgjøres ikke sesongen på en kamp, men kanskje litt urovekkende tendenser?

bardhe
Innlegg: 7
Registrert: ons feb 18, 2009 12:21 am

Re: Nettspill: Footstar

Legg inn av bardhe » man mar 30, 2009 10:38 pm

Våre sjanser (Motstanderne)så mørke ut etter det tapet og nedrykksspøkelse hang over oss, i runde 2 tapte vi mot et overlegent Leoløperne. I møtet mot Leo trodde vi faktisk at vi skulle yte bedre motstand, men kun et skudd på mål viser at vi henger langt bak, ennå.

I runde 3 fikk vi en storseier mot nyopprykkede N.S. Vi ligger i øyeblikket på en 6.plass med 6-6 i målforskjell, klarer vi å inneha denne plasseringa ved sesongslutt skal vi være sjeleglade. Et nedrykk ville vært problematisk, mildt sagt, vi ville mistet mange sultne førstelagsspillere og måttet startet lagbygging på nytt i en enda bedre Tippeliga en den vi er i nå.

Jeg vil driste meg utpå å spå at de to som rykker ned denne sesongen i lang tid vil forbli heislag. Laget som tar den viktige sjetteplassen(og vinner kvalikk), er det laget som kan styrke stallen videre, samt forbedre med misfornøyde kandidater fra nedrykkslaga.

AndreasLFC: Er det noe hjemmebanefordel i FS ?

AndreasLFC
Innlegg: 3
Registrert: lør mar 07, 2009 6:50 pm

Re: Nettspill: Footstar

Legg inn av AndreasLFC » fre apr 10, 2009 11:44 am

Jeg tror du har veldig rett i det du sier der. Det er vanskelig å lokke til seg spillere til bunnlagene, og mange ganger værre til lag i B-divisjonene. Det er vel økonomisk vanskelig nok å satse i bunnen av tippeligaen, om det ikke skal gjøres enda vanskeligere? Noe jeg hører rykter om at dere i Motstanderne har fått erfare på kroppen i det siste?

Jeg tror ikke det er noen hjemmebanefordel, bortsett fra det økonomiske hjemmelaget tjener på kampen selvfølgelig. Det burde kanskje vært det?

Brukeravatar
stormp
Innlegg: 451
Registrert: ons mar 26, 2008 3:00 pm
Sted: Fauske

Re: Nettspill: Footstar

Legg inn av stormp » fre apr 10, 2009 4:50 pm

Etter kun kort tid hos Motstanderne, ble jeg (tvangs)solgt til KingsWings. Den overgangen var vel i hovedsak snillisme fra KingsWings for å hjelpe til med en økonomisk vanskelig situsajon. Men jeg er i grunnen like glad. Det blir uansett noen sesonger før jeg kan drømme om a-lagsspill... Trene, trene, trene og spille U-kamper. Kanskje U-landslag om en stund?
"Problemet med sitater på internett er at det er umulig å fastslå om de er sanne eller ikke" George Washington

bardhe
Innlegg: 7
Registrert: ons feb 18, 2009 12:21 am

Re: Nettspill: Footstar

Legg inn av bardhe » fre apr 17, 2009 7:42 pm

Den kritiske økonomiske situasjonen er her ja, så kildene dine har dessverre rett. Klubben har utført lønnskutt, og har startet å spille vennskapskamper igjen for å få opp inntektene. Kingswings spiller ikke friendlys har jeg lagt merke til, er økonomien så sterk?

Å få utenlandske spillere til å ta utfordringen å spille i TL er jommen ikke lett nei, er vel 1 av 50 som velger TL. Dette er det jo flere årsaker til, mange vil feks spille i hjemlandet pga språkbarrierer. Og andre igjen vil spille i de aller tøffeste ligaene, Portugal, Polen eller Finland. Målet til den norske ligaen må være å gjøre ligaen attraktiv for utenlandske managere, slik at vi kan få spillere til ligaen som vi ellers ikke hadde fått.

Forøvrig har Tippeligaen i Footstar aldri vært jevnere enn den er nå, nei. I de 4 neste kampene vil alle eksperter tippe oss med 0 poeng, men vi får se :guns

stormp: Hva ligger treningseffektiviteten din på nå?

Brukeravatar
stormp
Innlegg: 451
Registrert: ons mar 26, 2008 3:00 pm
Sted: Fauske

Re: Nettspill: Footstar

Legg inn av stormp » søn apr 19, 2009 8:03 pm

Ligger på 60,7 akkurat nå, men den flyr litt sånn opp og ned på 60-tallet...
"Problemet med sitater på internett er at det er umulig å fastslå om de er sanne eller ikke" George Washington

AndreasLFC
Innlegg: 3
Registrert: lør mar 07, 2009 6:50 pm

Re: Nettspill: Footstar

Legg inn av AndreasLFC » ons apr 29, 2009 2:03 pm

Da er vi jo lagkamerater da, Rolf. :)
Da har du skaffa deg gode forutsetninger for å lykkes vettu. :wink:


@Bardhe: Dere begynner jo å få et greit forsprang til Underdal nå, så dere er vel ikke avhengige av poeng i disse kampene. Allikevel er det selvfølgelig gøy å prøve å hevde seg blant de store. :)
Dere var jo for eksempel overraskende nære å ta poeng fra Vikingene, så det er åpenbart at dere er på vei til å etablere dere i Norgestoppen nå.

KingsWings har for få spillere til å spille friendlys, så det lille økonomiske tapet må vi bare tåle. Det er selvfølgelig synd for 20-23 åringene i laget, men de kan vi ordne låneavtaler til, slik som vi har sendt reservekeeperen til Leoløperne, så sånn sett går det bra. Økonomien er akseptabel nå, så jeg går utifra at den ligger ca. midt på treet.

Den beste måten å gjøre ligaen mer attraktiv er helt klart å få flere lag og spillere i Norge, så vi må nok bare belage oss på å vente til populasjonen tar seg opp enda mer. Med tempoet nye spillere kommer inn i for tiden behøver forhåpentligvis ikke den ventetiden å være så alt for lang.

bardhe
Innlegg: 7
Registrert: ons feb 18, 2009 12:21 am

Re: Nettspill: Footstar

Legg inn av bardhe » man jun 01, 2009 8:54 am

Vil bare nevne at jeg har starta min egen klubb; Grevlingene (746). Klubben vil trene forsvarsskills i 2,5 sesong, deretter gå over til normal lagtrening. Du vil være svært nærme landslagsspill på aldersbestemt nivå om du velger denne klubben!

Send ei melding til Christian Møller (13110) om du vil joine.

Brukeravatar
stormp
Innlegg: 451
Registrert: ons mar 26, 2008 3:00 pm
Sted: Fauske

Re: Nettspill: Footstar

Legg inn av stormp » man jul 06, 2009 7:02 pm

Rolf Clem fikk sin debut på U-18-landslaget i dag. En av 3 spillere med karakteren 7 - og svært nær en Banens Beste-tittel i debuten :)
"Problemet med sitater på internett er at det er umulig å fastslå om de er sanne eller ikke" George Washington

bardhe
Innlegg: 7
Registrert: ons feb 18, 2009 12:21 am

Re: Nettspill: Footstar

Legg inn av bardhe » man sep 13, 2010 6:38 pm

Noen som fortsatt spiller FS? Har kommet noen nye funskjoner siden sist:
* skillsystemet går til 100 istedenfor 20. Gjør det lettere å se forandringer ved trening.
* du kan bli manager uten å betale for det.
* grafikken på nettsiden er oppgradert

Bare for å nevne noen forandringer :D

Brukeravatar
stormp
Innlegg: 451
Registrert: ons mar 26, 2008 3:00 pm
Sted: Fauske

Re: Nettspill: Footstar

Legg inn av stormp » tir sep 14, 2010 6:53 am

Joda - jeg spiller fortsatt. Ble kåret til Norges beste U-21-spiller i den sesongen som akkurat er ferdig. Rykket opp med FC Inferno og er nå på tur til KingsWings for å vinne titler :)
"Problemet med sitater på internett er at det er umulig å fastslå om de er sanne eller ikke" George Washington

Svar